Pravilnik o pošiljkah

 

Maloprodaja Slovenija: Strošek priprave, pakiranja in dostave naročila z vključenim DDV znaša 2,90 €. Strošek priprave, pakiranja in dostave je brezplačen za pošiljke, katerih skupna vrednost z DDV presega 39,00€ (z že upoštevanimi popusti).

Veleprodaja Slovenija: Strošek priprave, pakiranja in dostave naročila z vključenim DDV znaša 7,99 €. Strošek priprave, pakiranja in dostave je brezplačen za pošiljke, katerih skupna vrednost z DDV presega 134,20€ (z že upoštevanimi popusti).

 

Strošek priprave, pakiranja in dostave blaga je vračunan v kupnino kot ločena postavka. Stroške morebitnega vračila blaga krije kupec. Prodajalec se lahko odloči, da je ob določenih in vnaprej znanih pogojih ali v določenih obdobjih, poštnina lahko tudi brezplačna. Pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk so GLS (General Logistics Systems, Logistične storitve d.o.o.) in PBS (Pošta Slovenije d.o.o.), vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

 

Po oddaji naročila v Spletni trgovini Pet on Line, prejme še isti dan kupec na svoj elektronski naslov potrdilo o oddaji naročila. Naročilo izdelkov se smatra kot veljavna kupoprodajna pogodba.

 

Maloprodaja Slovenija: Prodajalec v roku 1 - 3 delovnih dni naročen/e izdel-ek/ke zapakira in odpošlje. Glede na uradni rok dostave našega pogodbenega logističnega partnerja (1 - 3 delovna dneva), kupec praviloma prejme naročeno pošiljko v roku od 2 do največ 6 delovnih dni po oddaji naročila oziroma, v primeru plačila po predračunu, v roku od 2 do največ 6 delovnih dni po prejetem plačilu predračuna. Kupec za svoje naročilo vselej prejme tudi račun, lahko tudi samo v elektronski obliki.

Če določenega izdelka slučajno ni več na zalogi in bi bila zato dobava daljša od 6. (šestih) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato je pomembno, da ob prijavi v spletno trgovino pravilno vpišete svoje podatke.

 

Veleprodaja Slovenija: Prodajalec v roku 1 - 7 delovnih dni naročen/e izdel-ek/ke zapakira in odpošlje. Glede na uradni rok dostave našega pogodbenega logističnega partnerja (1 - 3 delovna dneva), veleprodajni kupec praviloma prejme naročeno pošiljko v roku od 2 do največ 10 delovnih dni po oddaji naročila oziroma, v primeru plačila po predračunu, v roku od 2 do največ 10 delovnih dni po prejetem plačilu predračuna. Veleprodajni kupec za svoje naročilo vselej prejme tudi račun, lahko tudi samo v elektronski obliki.
Če določenega izdelka slučajno ni več na zalogi in bi bila zato dobava daljša od 10. (desetih) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato je pomembno, da ob prijavi v spletno trgovino pravilno vpišete svoje podatke.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?