Pet Online

Pravilnik o pošiljkah

Strošek priprave, pakiranja in dostave naročila z vključenim DDV znaša 2,90 €. Strošek priprave, pakiranja in dostave je brezplačen za pošiljke, katerih skupna vrednost z DDV presega 39,00€. Strošek priprave, pakiranja in dostave blaga je vračunan v kupnino kot ločena postavka. Stroške morebitnega vračila blaga krije kupec. Prodajalec se lahko odloči, da je ob določenih in vnaprej znanih pogojih ali v določenih obdobjih, poštnina lahko tudi brezplačna. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Po oddaji naročila v Spletni trgovini Pet on Line, prejme še isti dan kupec na svoj elektronski naslov potrdilo o oddaji naročila. Naročilo izdelkov se smatra kot veljavna kupoprodajna pogodba.

Prodajalec v roku 1 - 3 delovnih dni naročen/e izdel-ek/ke zapakira in odpošlje. Glede na uradni rok dostave našega pogodbenega logističnega partnerja (1 - 3 delovna dneva), kupec praviloma prejme naročeno pošiljko v roku od 2 do največ 6 delovnih dni po oddaji naročila oziroma, v primeru plačila po predračunu, v roku od 2 do največ 6 delovnih dni po prejetem plačilu predračuna. Kupec za svoje naročilo vselej prejme tudi račun, lahko tudi samo v elektronski obliki.

Če določenega izdelka slučajno ni več na zalogi in bi bila zato dobava daljša od 6. (šestih) delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato je pomembno, da ob prijavi v spletno trgovino pravilno vpišete svoje podatke.